Üretim Tesisimiz

Ankara’da unlu mamuller konusunda sektör standartlarını aşan
4000 m2 modern ve hijyenik üretim tesisimizde,
her ürünümüzü insanları mutlu etmesi amacıyla üretiyoruz.

70 nitelikli pasta şefimiz ile reçeteleri bize özel tariflerimizle benzersiz bir lezzet hikayesine imza atıyoruz. Lezzetimiz kadar hijyen güvenliğine sıfır toleransla yaklaşıyoruz. Pastacılık sektöründe TÜRKAK onaylı FSSC 22000 Gıda Güvenliği sistemini ilk kullanan firma olmanın haklı gururunu yaşıyor, GFSI (Global Food Safety Initiative) ve EA (European Cooperation for Accreditation) tarafından kabul görmüş en güncel gıda güvenliği yönetim sisteminin parçası olmanın heyecanını duyuyoruz. Donuk muhafaza ve üretim alanlarının iklimlendirme alt yapısını son teknoloji otomasyon sistemleriyle 7/24 takip ederek, her ürünümüzün tazeliğini müşterilerimiz için garanti altına alıyoruz.

Lütfen Cihazınızı Dikey Konuma Getiriniz.